Blogg senaste nytt.

Måndagen den 22 juni 2015.

Ännu en dag med trevliga saker. Först en promenad med hundarna som usuell. Mina mycket goda vänner Yvonne Liss o Anita var på besök o förgyllde någon timme. Finns Så mycket att prata om o trivas tillsammans över en enkel kopp kaffe . önskar att alla människor i hela världen kan ha sådana goa vänner. 

Sedan har dagen bestått av bassäng gymnastik o kan det vara  bättre än att ha två supporters som springer runt o skäller o tror de ska rädda mig från drunkning. Hi hi.  underbart väder med strålande sol o ca 30 grader i skuggan . 

Det är förståss en evig väntan på det där hospitalbesöket i Elche men vi vet att vi bor i ett land där manana, manana gäller så det är att tåla sig o jag klarar mig även om jag grubblar.

Så har min kära systerson lasse med familj anlänt till Alicante fölr ett två veckors besök med sin kära familj. De bor i mil palmernas o de såg Så glada ut att åter komma o hjälsa på  farmor o farfar. Hit kommer de också o kollar min nya bostad o testar poolen det får vi skriva om sedan.

Även kvällen bestod av kärt besök då Gennaro kom o kollade läget här o just nu sitter jag kl 22.40 ute i mitt uterum o hör poolens reningsaggregat arbeta o  njuter av den ljuvliga värmnen o ser att månen är kommande .  tänk vad livet kan vara härligt o njutbart bara man tar för sig o inte ångrar en gång att man inte ens försökte. Jag är sig glad för min familj men vi är bara ett telefonsamtal från varandra. Tack fölr idag allas kära o nära o sov gott😴

 

Senaste kommentarer

12.07 | 14:43

Tyvärr finns jag inte i Sverige längre .

11.07 | 23:41

Köper även en kanin omålad

11.07 | 23:39

Köper även 1 av denna omålad

11.07 | 23:38

Köper 1 omålad av denna