Blogg senaste nytt.

Tisdag 14 juli .

Så har vi haft ny babacoa med fam Svenssons o nyanlända Annika o Stefan . Med ungdomar o allt var vi ett tjugotal personer o hade en helefterm o afton.Johanna undervisade oss i hur man gör en perfekt paella o dessutom gjort tortilla. Helt fantastiskt gott. Gennaro ,Lasse o Jolio stod för grillningen. 

Vi firade svåger Sven-Åkes 70 årsdag o Chris 17 årsdag o fullt pådrag i poolen hela kvällen.

Annars nu om dagarna är det mycket varmt o bästa tiden att göra något är på morgnarna o kvällarna. Dagen startar jag som. Vanligt med en promenad med hundarna o dessutom borstas de då de fäller sin vinterpäls . 

Måndagen den 22 juni 2015.

Ännu en dag med trevliga saker. Först en promenad med hundarna som usuell. Mina mycket goda vänner Yvonne Liss o Anita var på besök o förgyllde någon timme. Finns Så mycket att prata om o trivas tillsammans över en enkel kopp kaffe . önskar att alla människor i hela världen kan ha sådana goa vänner. 

Sedan har dagen bestått av bassäng gymnastik o kan det vara  bättre än att ha två supporters som springer runt o skäller o tror de ska rädda mig från drunkning. Hi hi.  underbart väder med strålande sol o ca 30 grader i skuggan . 

Det är förståss en evig väntan på det där hospitalbesöket i Elche men vi vet att vi bor i ett land där manana, manana gäller så det är att tåla sig o jag klarar mig även om jag grubblar.

Så har min kära systerson lasse med familj anlänt till Alicante fölr ett två veckors besök med sin kära familj. De bor i mil palmernas o de såg Så glada ut att åter komma o hjälsa på  farmor o farfar. Hit kommer de också o kollar min nya bostad o testar poolen det får vi skriva om sedan.

Även kvällen bestod av kärt besök då Gennaro kom o kollade läget här o just nu sitter jag kl 22.40 ute i mitt uterum o hör poolens reningsaggregat arbeta o  njuter av den ljuvliga värmnen o ser att månen är kommande .  tänk vad livet kan vara härligt o njutbart bara man tar för sig o inte ångrar en gång att man inte ens försökte. Jag är sig glad för min familj men vi är bara ett telefonsamtal från varandra. Tack fölr idag allas kära o nära o sov gott😴

 

Ny dag o nya undersökningar. var ju inte här på hospitalet jag skulle vara utan hemma, men bra om de hittar felet o slipper hit igen.

att ligga på sjukhus i Spanien är inte som i Sverige.  mycket bra teknik i läkare men man bör ha en med sig som kan serva med hjälp som duschning, ladda tv med pengar, serva med matning mm. Den som själv kan sköta det är det ju ok men för andra är det så. Där ligger Sverige bra till men god vård har man.

nog om det . Jag har stor fördel med alla omtänksamma vänner som ser om mig o skönt med tekniken då det är enkelt att få respons även från familj o vänner i sverige. Bara en linje på telefonen emellan.

Det är så lagom varmt ute nu så denna fina tiden hoppas jag snart kunna njuta av ute igen. 

Fick idag veta att det kommer reportage i Nsk ang Osby körens medverkan i Spanien o svenska kyrkan Costa Blanca. 

nu längtar jag mycket till mina fina promenader med hundarna Diesel o Luna. se bild.

Ha en fortsatt bra dag

Lördag 6 juni. ja så var det svenska nationaldagen oo tråkigt nog kan jag bara deltaga från sjuksängen  på hospitalet. Varit så bra nu i tre månader så börjar något krångla igen med magen . protesen eller annat? ja det är bara att se sanningen i vitögat o göra nya undersökningar. Nu blir det alltså bara fasta igen. Inte blir man precis fet av all vätska. kunde ju varit något gott i alla fall. Inte ens blågult är det dagen till ära. 

jag får glädjas åt alla som får njuta av solen o firandet så tar jag min lilla kompis här o försöker gå lite i korridoren o titta ut genom fönstren.

det blir ju en spansk  nationaldag o nyss var det ju Norge o förresten det är ju inte ens extra ledig dag så varför bry sig.

Vi hörs o ses .

Senaste kommentarer

12.07 | 14:43

Tyvärr finns jag inte i Sverige längre .

11.07 | 23:41

Köper även en kanin omålad

11.07 | 23:39

Köper även 1 av denna omålad

11.07 | 23:38

Köper 1 omålad av denna