Välkommen att ta del av min hobby

Mina nya möjligheter

Jag har allt sedan jag fick ett handikapp försökt ängna mig åt olika hobbies och redan under min rehabilitering på Orup i Höör började jag att måla.
Det har jag sedan utvecklat alltmer så att jag idag målar både porslin-glas som jag bränner i ugnar som jag införskaffat.
Jag målar dessutom på keramik av olika slag , både bruksföremål och figurer såsom djur etc. Keramiken putsar och bränner jag själv.
Att måla på trä i olika tekniker är också intressant. Jag har gått flera olika kurser för att lära.
Att fjusa glas och som det heter slumpa (forma) är mycket intressant och roligt. Man vet aldrig riktigt hur det blir och glas är så levande så det är bara kreativiteten som ska fram. För att kunna forma glas har jag ugnar och formar och skärverktyg.
Hos mig får man även tillverka tredimitionella tavlor o kort i papper i olika mönster. Det kräver mycket noggranhet men alla kan göra detta, vilket är bra.
Jag har även undervisat en del både vuxna och ungdomar. Det är mycket roligt att se andras initiativförmåga till att skapa och jag är bara ledstången åt dem så att de kan komma i mål. Det finns alltid något för alla att knåpa med.
 
Titta i mitt fotoalbum så ser Du lite av det jag tillverkar.

Senaste kommentarer

12.07 | 14:43

Tyvärr finns jag inte i Sverige längre .

11.07 | 23:41

Köper även en kanin omålad

11.07 | 23:39

Köper även 1 av denna omålad

11.07 | 23:38

Köper 1 omålad av denna